top of page

Gästlägenheten - vad gäller?

 

VÄLKOMMEN TILL GÄSTLÄGENHET 112K

 

Kom ihåg att det är du - som medlem i föreningen - som är ansvarig under uthyrningen och det är du som ska kontakta nedanstående vid behov och inte dina övernattande gäster. 

 

Bokningskalender finns på anslagstavlan utanför gästlägenheten och nyckel-cylinder hänger på väggen bredvid. Du kommer in i hallen med din egen nyckel.

 

Bokning sker genom att skriva lägenhetsnummer och telefonnr i almanackan. Vänligen markera tydligt vilka datum det gäller. Samma datum som uthyrning begärts får man sms med kod till nyckelcylindern där nycklarna till lägenheten hämtas ut. Får du inget sms eller bokar i sista minuten ringer du eller skickar sms med din adress - KOD (t ex 108B KOD) på sms 0727390622 och får kod.

 

Man kan sätta upp sig som reserv om det är upptaget den datum man önskar.

Den som avbokar ringer då upp reserven snarast och talar om att det är ledigt.

 

Man får tillgång till rummet kl 18.00 ankomstdagen till kl 16.00 avresedagen högst 7 dagar i följd. Är det ledigt så kan man komma överens om att få nyckeln tidigare och eventuellt bo kvar längre.

 

Kostnaden är 200 kronor per dygn.

 

Betalning Swedbank till BG 212-9674 eller SWISH 123 458 3001 med lägenhetsnummer + 112K i meddelande.

 

Rökning förbjuden samt djur får inte vistas i lokalen.

 

Sänglinne och handdukar ingår ej.

 

Vid avflyttning skall lokalen lämnas i städat skick.

 

Vid frågor eller fel vänligen ring Ann-Sofie Ingman på 0727390622 och svarar jag inte så vänligen lämna ett meddelande så ringer jag tillbaka.

 

Gästlägenheten är en förmån för oss medlemmar och det är vi själva som ser till att detta fungerar. Vid skadegörelse eller oaktsamhet debiteras ansvarig bostadsrättsinnehavare. 

Styrelsen förbehåller sig rätten att när som helst ändra ovanstående regler och avgifter.

 

Vi önskar våra gäster en fin vistelse!

 

STYRELSEN BRF RÖDSHÖJDEN​

IMG_3210.jpg
IMG_3212.jpg
bottom of page