top of page
Sök
  • info597761

Tjänligt vatten

Hej på er!


Det har inkommit några klagomål angående dricksvattnet i föreningen och att det i vissa fall kan ha en inte helt angenäm doft/lukt. På förekommen anledning har kommunen genomfört vattenprov som visar på att vattnet är tjänligt.


Eftersom kommunen endast tar vattenprov på inkommande ledning så har även föreningen själv tagit ett prov ifrån en av våra lägenheter. Även dessa prover visar på att vattnet är tjänligt och därmed inte innehåller några höga halter av skadliga ämnen eller liknande.


Så även om vattnet i vissa fall kan tyckas ha en liten oangenäm doft är det alltså inte på något sätt farligt att dricka det.


Med vänliga hälsningar Styrelsen


74 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej på er! Nu ligger årsredovisningen för verksamhetsåret 2022 uppe på hemsidan som ni kan ta del utav. Ni hittar den under Meny (tre streck uppe i höger hörn), Ekonomi, Årsredovisning/stämmoprotokoll

Hej på er! Bifogar härmed infobrevet för maj. Vi bjuder in till informationsmöte angående solceller torsdag 1/6 kl 19:00 i föreningslokalen, bra om så många som möjligt kan komma. Med vänlig hälsning,

bottom of page