top of page
Sök
  • info597761

Motioner till stämman

Hej på er!


Nu när det börjar bli varmare och ljusare tider ute så innebär det också att årsstämman närmar sig med stormsteg. Preliminärt datum för årsstämman är satt till söndagen den 30 maj men formell kallelse kommer komma så småningom.


I och med rådande omständigheter med pandemin så för styrelsen just nu dialog om huruvida en fysisk stämma är lämplig eller om det är så att vi behöver tillämpa poströstningsstämma eventuellt i kombination med en digital stämma. Vi hoppas naturligtvis att omständigheterna skall förbättras och att vi då skall kunna genomföra en fysisk stämma precis som vanligt. Information om detta kommer komma ut i samband med kallelsen.


Vi vill dock redan nu uppmana och påminna er medlemmar om att motioner till stämman behöver inkomma senast den 30 april!


Med detta passar vi på att påminna om städdagen som ni fick information om i informationsutskicket som går av stapeln den 25 april! Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med!


Med vänliga hälsningar Styrelsen25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Årsredovisningen för 2023

KALLELSE TILL BOLAGSSTÄMMA BRF RÖDSHÖJDEN Dag: Söndag 16 juni kl 17:00 Lokal: Föreningslokalen i hus 102 Årsredovisning finns att hämta under fliken FLER VAL här på hemsidan. Pga minimalt intresset fö

Extrastämma

Välkommen på extrastämma ang solfångare på söndag kl 17:00.

Årsredovisningen för 2022

Hej på er! Nu ligger årsredovisningen för verksamhetsåret 2022 uppe på hemsidan som ni kan ta del utav. Ni hittar den under Meny (tre streck uppe i höger hörn), Ekonomi, Årsredovisning/stämmoprotokoll

Comments


bottom of page